Referenties

Lees ook de uitgebreide referenties.

Wilt u een referentie achterlaten stuur ons dan een e-mail.

T.

Ik voel me door die training helemaal top!
Eerst had ik veel nachtmerries maar na die 5 sessie's was het alsof er een rugzak van mijn rug afviel. Savond's moest ik voor het slapen gaan huilen maar ik heb nu geen nachtmerries meer en slaap heel goed!

Bedankt Paul!

Lout

5 sessies EMDR heeft onze relatie gered. Jarenlang worstelde mijn vrouw met lichamelijke klachten en leed ze onder een duidelijk aanwezige maar niet goed aanwijsbare traumatische beleving. Het heeft onze relatie steeds leger en afstandelijker gemaakt. De passie ebde langzaam weg en ervoor in de plaats kwam een steeds zakelijker relatie waarbij er geen ruimte meer leek voor elkaar echt liefhebben en van elkaar genieten. Alles heeft zij geprobeerd, noem een therapie of een behandeling en ze heeft zich er aan overgegeven. De klachten bleven echter en moedeloosheid en gelatenheid leek over ons neer te dalen. Ik voelde me steeds eenzamer in mijn eigen huis en zocht op een verkeerde manier een uitweg van mijn eigen frustraties. We hebben regelmatig gestreden vanuit onze beider frustraties, er leek geen weg meer naar een liefdevolle relatie waarin we echt onze gevoelens konden delen; na de eerste sessies EMDR kwam er direct een kentering. We konden direct meer respect voor elkaar opbrengen, er ontstond ruimte voor gelijkwaardigheid en nu, na 5 sessies, is er ineens weer het gevoel dat we het ware leven met veel liefde in alle openheid met elkaar kunnen delen. Maar wat heeft mijn vrouw er hard voor moeten werken. Ik ben er van overtuigd dat ze binnen de EMDR sessies bij Paul absolute veiligheid heeft ervaren waardoor ze voor het eerst zich volledig open heeft kunnen opstellen en haar diepste trauma’s heeft leren aanzien. Deze heeft ze nu definitief weg kunnen zetten. Ik buig diep voor haar moed en haar uithoudingsvermogen. En ik dank Paul. Nu kan ik beter begrijpen waar haar pijn door veroorzaakt werd. Voor mijn eigen geduld wordt ik nu rijkelijk beloond. We zijn echt gelukkig.

Annemieke

Tja, wat zet je in het gastenboek van een man die je hele leven op de kop heeft gezet?   Toen ik begon aan de NFB-training had ik er niet heel veel vertrouwen in, ik had immers al zoveel geprobeerd... Maar al vanaf de eerste sessie merkte ik positieve veranderingen. Ik ben beter gaan slapen, vrolijker, praat makkelijker en voel me prima. De laatste sessie is nu al bijna 5 maanden geleden, maar het gaat nog steeds prima met me. Op dit moment weet ik niet meer te zeggen dan: Paul bedankt!!!! Groeten Annemieke

Gerrie

Paul,
Bij deze wil ik je heel erg bedanken dat je met jouw inzet en neurofeedback mijn man van de antidepressiva hebt gekregen, nadat hij een half jaar opgenomen is geweest en anderhalf jaar aan de medicijnen.
Ik zie de toekomst weer met vertrouwen tegemoet.

Anoniem

Hoi Allemaal,

In september 2007 stond een artikel in Dagblad van het Noorden over Verbeter Presteren van Paul van Gestel, en dacht direct dit is iets voor mij, en ben toen in oktober begonnen met Neurofeedback trainingen.
Heb een gezin, moeder van 2 meiden en een hele druke baan, dus veel organiseren en stress.
Bij Paul heb ik geleerd na een sessie van plm 30 keer, dat er meer is in het leven dan alleen maar onder druk te werken, hierdoor ben ik veel rustiger en bedachtzamer geworden, veel mensen in mijn omgeving zeggen, verder alles wel goed, je bent zo rustig.
Bij ons thuis zijn de rollen soms omgedraaid, ik ben nu meestal degene die zegt waar maak je je druk om.
Heb al veel gedaan in mijn leven op het gebied van psychologie, maar deze vorm van trainingen is tot nog toe het beste geweest, jezelf onder controle proberen te houden, en daar gaat het vaak om.
Ik ben inmiddels 2 jaar verder en het voelt nog steeds goed.
Dus deze vorm van training en coaching kan ik iedereen aanraden.

Veel succes.

anoniem

Na "slechts" 15 behandelingen is er bijna sprake
van een complete metamorfose, heb weer plezier in mijn werk,durf weer te zeggen wat er "speelt",
heb meer zelfvertrouwen. kortom een echte aanrader.
Paul, nogmaals harterlijk dank

anoniem

vanwege burnout verschijnselen ben ik terecht gekomen bij Verbeterpresteren en behandeld met neurofeedback. Al vrij snel na de eerste trainingen merkte ik resultaat. Ik werd veel rustiger in mijn hoofd en ging beter slapen. Daardoor een veel beter energiegevoel in mijn lijf. Concentratievermogen is gegroeid en ik kan mij nu veel beter concentreren wanneer druk op het werk en thuis toenemen. Neurofeedback heeft mij geholpen om stabieler in het leven te staan en weer met veel energie zaken op kan pakken.
De gerichte coaching en begeleiding hierin hebben hier een grote bijdrage aan geleverd.Het mooi is dat ik na een half jaar nog steeds hetzelfde stabiele gevoel ervaar!

Loek Hageman

Mooie site en goed initiatief betreft de nieuwsbrief!

Simone Knaap

Van een jongetje die volledig dichtklapte en op school onder tafel begon te kruipen is Tristan met Neurofeedback van Paul in korte tijd veranderd in een jongen, waar de juffen van zeggen dat hij sociaal-emotioneel enorm gegroeid is en de schoolbegeleidingsdienst geen opmerkingen meer over heeft. En wij hebben onze oude Tristan terug!