Referenties

Ervaringen delen, vind ik heel belangrijk. We leren van elkaar. Mijn klanten vertellen hier wat ik voor hen heb kunnen betekenen.
Heb je vragen of wil je zelf een referentie achterlaten, neem dan contact op.

Patrick Jordaan

De reden dat ik contact met Paul heb gezocht is dat ik vanuit onze samenwerking belangrijke levenslessen heb opgepikt voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Wat ik bijzonder vind is dat Paul een visie heeft die zich richt op het individu, en tools en lessen biedt om zelf tot bepaalde inzichten te komen.

Het coachingstraject heeft mij persoonlijke ontwikkeling opgeleverd in de breedste zin van het woord. De combinatie van alle factoren maakt mij tot wie ik nu ben, waar ik nu sta en in wie ik in de toekomst kan gaan worden.

In het begin vond ik het soms heel onprettig en te direct voor mijn ego omdat ik niet goed kon peilen wat zijn intentie was, wat hij van me dacht en het gevoel had dat hij dwars door mijn masker heen keek waardoor ik me ongemakkelijk voelde.
En dat waren voor mij precies de triggers die ik nodig had om uit mijn subjectieve realiteit te komen. Paul laat zich niet om de tuin leiden, draait er niet omheen en speelt geen spelletjes. Wat ik hiervan heb geleerd is dat (levens)lessen en zelf inzichten niet altijd leuk zijn om te horen, maar wel enorm veel waarde hebben op zowel korte, maar vooral op de lange termijn.

Voor mij hebben de triggers tot zelfinzicht en lessen/tools voor persoonlijke ontwikkeling bijgedragen aan de zoektocht van wie ik daadwerkelijk ben, waar ik voor sta en wat mij gelukkig maakt. Hoe het leven en de wereld wordt ervaren is voor iedereen anders, en daarom kunnen we nou eenmaal niet onze eigen denkbeelden projecteren op een ander. Iedereen heeft recht op zijn eigen succes verhaal, en Paul heeft mij terug op mijn eigen pad gezet door mij uit mijn tunnelvisie van denkbeelden te halen.

Patrick Jordaan, 26, wonend in Den Haag, vriendin en hond, werkzaam op de HandbalAcademie als keeperstrainer/coach.

Simone Knaap

Jaren geleden heb ik Neurofeedback gedaan. Dit heeft me destijds al heel erg geholpen.
Over de jaren heeft Paul me professionele feedback gegeven, me geholpen met het voorbereiden van gesprekken en me geholpen op mezelf te reflecteren.
Ook een keer EMDR gedaan, wat na twee keer al klaar was en effectief.
Hij heeft een palet aan tools om te gebruiken en door te geven en een prettige man om mee te sparren.

Froq

Ik heb erg prettige ervaringen met Paul.
Hij is super respectvol en hij probeert je echt te begrijpen.
Hij is ook super rustig en straalt een hele kalme energie uit.
Wij hebben samen coachingsgesprekken gehad waarbij hij mij heeft geholpen om mijzelf beter te snappen en om de problemen en moeilijkheden in mijn leven zelfstandig op te lossen.

Danique Kracht

Paar maanden geleden ben ik begonnen met emdr therapie.
Heb al vaker deze therapie gehad bij anderen, maar Paul raad ik zeker aan.
Hij gaat er dieper in en weet zeker wat die moet doen het is net alsof die in je hoofd zit en de punten aanpakt wat je aan moet pakken.
Door Paul heb ik alles beter kunnen verwerken dan daarvoor. Daar ben ik hem erg dankbaar voor!!!

Anoniem

Het gaat heel goed met onze dochter van 11 sinds de neuro-feedback. Ze geeft aan dat ze zich tegenwoordig beter kan concentreren dan bv. een jaar geleden. Ze is nu ook zekerder van zichzelf. Ze zag eerst nog wat op tegen de stap naar het voortgezet onderwijs, ze had altijd moeite met veranderingen, maar nu heeft ze echt zin om daar te gaan beginnen. Vorige week kwam ze thuis met een prachtige CITO score waar ze havo/vwo niveau op had gescoord, een flinke stap na het advies van VMBO-TL. Het is uiteraard moeilijk om het rechtstreeks aan de neuro-feedback toe te schrijven aangezien ze op deze leeftijd ook hard groeien en ontwikkelen en ze heeft er ook hard aan gewerkt. Toch heeft ze zo´n sprong gemaakt dat wij denken dat de neuro-feedback toch ook echt effect heeft gehad