Referenties

Ervaringen delen, vind ik heel belangrijk. We leren van elkaar. Mijn klanten vertellen hier wat ik voor hen heb kunnen betekenen.
Heb je vragen of wil je zelf een referentie achterlaten, neem dan contact op.

Anoniem

Hoi Allemaal,

In september 2007 stond een artikel in Dagblad van het Noorden over Verbeter Presteren van Paul van Gestel, en dacht direct dit is iets voor mij, en ben toen in oktober begonnen met Neurofeedback trainingen.

Heb een gezin, moeder van 2 meiden en een hele druke baan, dus veel organiseren en stress.

Bij Paul heb ik geleerd na een sessie van plm 30 keer, dat er meer is in het leven dan alleen maar onder druk te werken, hierdoor ben ik veel rustiger en bedachtzamer geworden, veel mensen in mijn omgeving zeggen, verder alles wel goed, je bent zo rustig.

Bij ons thuis zijn de rollen soms omgedraaid, ik ben nu meestal degene die zegt waar maak je je druk om.

Heb al veel gedaan in mijn leven op het gebied van psychologie, maar deze vorm van trainingen is tot nog toe het beste geweest, jezelf onder controle proberen te houden, en daar gaat het vaak om.

Ik ben inmiddels 2 jaar verder en het voelt nog steeds goed.

Dus deze vorm van training en coaching kan ik iedereen aanraden.

Veel succes.

Anoniem

Na "slechts" 15 behandelingen is er bijna sprake van een complete metamorfose, heb weer plezier in mijn werk,durf weer te zeggen wat er "speelt", heb meer zelfvertrouwen. kortom een echte aanrader.

Paul, nogmaals harterlijk dank

Anoniem

Vanwege burnout verschijnselen ben ik terecht gekomen bij Verbeterpresteren en behandeld met neurofeedback. Al vrij snel na de eerste trainingen merkte ik resultaat. Ik werd veel rustiger in mijn hoofd en ging beter slapen. Daardoor een veel beter energiegevoel in mijn lijf. Concentratievermogen is gegroeid en ik kan mij nu veel beter concentreren wanneer druk op het werk en thuis toenemen. Neurofeedback heeft mij geholpen om stabieler in het leven te staan en weer met veel energie zaken op kan pakken.

De gerichte coaching en begeleiding hierin hebben hier een grote bijdrage aan geleverd.Het mooi is dat ik na een half jaar nog steeds hetzelfde stabiele gevoel ervaar!

Loek Hageman

Mooie site en goed initiatief betreft de nieuwsbrief!

Simone Knaap

Van een jongetje die volledig dichtklapte en op school onder tafel begon te kruipen is Tristan met Neurofeedback van Paul in korte tijd veranderd in een jongen, waar de juffen van zeggen dat hij sociaal-emotioneel enorm gegroeid is en de schoolbegeleidingsdienst geen opmerkingen meer over heeft. En wij hebben onze oude Tristan terug!