Referenties

Ervaringen delen, vind ik heel belangrijk. We leren van elkaar. Mijn klanten vertellen hier wat ik voor hen heb kunnen betekenen.
Heb je vragen of wil je zelf een referentie achterlaten, neem dan contact op.

Danique Kracht

Paar maanden geleden ben ik begonnen met emdr therapie.
Heb al vaker deze therapie gehad bij anderen, maar Paul raad ik zeker aan.
Hij gaat er dieper in en weet zeker wat die moet doen het is net alsof die in je hoofd zit en de punten aanpakt wat je aan moet pakken.
Door Paul heb ik alles beter kunnen verwerken dan daarvoor. Daar ben ik hem erg dankbaar voor!!!

Anoniem

Het gaat heel goed met onze dochter van 11 sinds de neuro-feedback. Ze geeft aan dat ze zich tegenwoordig beter kan concentreren dan bv. een jaar geleden. Ze is nu ook zekerder van zichzelf. Ze zag eerst nog wat op tegen de stap naar het voortgezet onderwijs, ze had altijd moeite met veranderingen, maar nu heeft ze echt zin om daar te gaan beginnen. Vorige week kwam ze thuis met een prachtige CITO score waar ze havo/vwo niveau op had gescoord, een flinke stap na het advies van VMBO-TL. Het is uiteraard moeilijk om het rechtstreeks aan de neuro-feedback toe te schrijven aangezien ze op deze leeftijd ook hard groeien en ontwikkelen en ze heeft er ook hard aan gewerkt. Toch heeft ze zo´n sprong gemaakt dat wij denken dat de neuro-feedback toch ook echt effect heeft gehad

Shakira Williams

Mijn naam is Shakira Williams en ik ben 20 jaar. Graag wil ik met jullie mijn goede ervaring van de behandeling delen. Ik had van alles al geprobeerd wat nooit tot de oplossing leidde en ging er daarom vanuit dat dit de zoveelste mislukte poging zou zijn, ik was ook absoluut niet enthousiast voordat ik er heen ging. Tijdens de eerste afspraak zette Paul mij gelijk al aan het denken en kwamen we samen tot conclusies die mijn probleem konden aanpakken, het ging erg goed en was verbaasd over de vooruitgang, zelfs zo erg dat ik dacht : Nou zal dit wel echt werken, na de behandeling ging ik weer na huis en merkte ik allerlei dingen op die vooruitgang boekte. Ook nu dacht ik ja misschien werkt het tijdelijk, de keer erna ging het weer heel goed en begon ik goede hoop te krijgen. Na de 3de afspraak boekte ik geen vooruitgang en dacht ik even ohnee is alles dan voor niks geweest, Paul vertelde mij juist dat dit goed was en het erbij hoorde om erna 10 stappen verder te zijn. Ik moest nou eenmaal bij dit punt komen om het achter me te kunnen laten. Vol zelfvertrouwen ging ik terug en tot mijn verbazing was het weg, het was zo ongelofelijk dat ik het bij het schrijven van deze tekst het nog niet echt kan bevatten. Ik ben na 10 jaar lang intensief bezig met therapie in een zo korte tijd van mijn angst afgeholpen. Ik ben Paul ontzettend dankbaar omdat ik weer mijn eigen leven kan leiden en vol zelfvertrouwen en positieve energie in het leven sta. De samenwerking met Paul was goed vanwege de manier van omgang, hij luistert goed en neemt je probleem heel serieus. Ontzettend geholpen ben ik en kan het soms nog niet helemaal bevatten. Paul ontzettend bedankt voor jouw hulp en tijd!!

Annemerie van Loon

Onze dochter gebruikte al jaren medicatie voor ADHD, en wij wilden heel graag dat ze kon stoppen met deze medicatie.

Via iemand bij ons uit het dorp werden wij getipt om eens te gaan kijken of neurofeedbacktraining iets voor haar zou zijn. En zo kwamen wij bij Paul terecht.

Je zag gelijk na een aantal behandelingen resultaat. De therapie vond onze dochter geweldig om heen te gaan.

Paul heel erg bedankt voor alles, we zijn zo blij dat onze dochter nu zonder medicatie kan functioneren.

Wij kunnen iedereen aanraden om dit te proberen.

Bianca

In februari begonnen met neurofeedback bij onze oudste zoon Rick. Hij zat toen al 3.5jr aan de medicijnen en was opstandig dwars ongeconcentreerd, rusteloos en slecht eten en slapen. Ik wist me geen raad.. Bij toeval bij Paul terecht gekomen en intake gehad wat een en ander inhield.. We zijn direct begonnen met de behandeling, na een paar x zag ik al resultaat in positieve zin. Onze zoon is opener, eet en slaapt weer hij is gelukkiger, concentratie is zeer vooruit gegaan, hij is gehalveerd met de medicijnen en int weekend en vakanties kan hij zonder. nog een paar x behandeling en dan kan hij zonder de medicijnen... Als ouders zijn we goed geholpen met tips en Paul is ook bij de leraar geweest om een en ander toe te lichten..... Als ik dit niet was tegengekomen dan zaten we nog in een cirkel waar we niet uitkwamen en vastliepen met hulp... onze dank