Introductie

“Onder hoge druk werken en elke wedstrijd presteren, vraagt mentaal veel van sporters en trainers. In hun ontwikkeling is prestatiegedrag een belangrijk basiselement.”

Prestatiegedrag 
Samen voor de winst! Trainers en sporters willen winnen, presteren, groeien. In de talentontwikkeling van zowel sporters als coaches is er steeds meer aandacht en erkenning voor prestatiegedrag. Zelfinzicht is daarbij van grote waarde.

Prestatiegedrag is een onderdeel van een passende, complete en succesvolle begeleiding van sporters en hun coaches. Op basis van de hulpvraag kan ik een plan op maat aanbieden. Mijn ervaring in de sportwereld zorgt ervoor dat ik snel doorzie wat er nodig is en weet de taal te spreken. De ogen van trainers gaan open voor wat niet eerder veel aandacht kreeg. Denk aan het mentale talent dat de trainer zelf, evenals de sporter, in zich heeft.
Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: