Zorg

“De beste zorg voor de patiënt betekent coaching voor het zorgpersoneel. Steeds meer organisaties erkennen dit belang. Met specifieke zorgcoachtrajecten voor teams en individuen bied ik structureel en constructief ondersteuning.”

De zorg staat onder druk
Bij Zorgmedewerkers, artsen en specialisten werken onder grote druk en ervaren regelmatig stress en spanningen tijdens en na hun werk. Drukte op de afdeling, onbegrip, het continue ‘aan’ staan, de uitstroom van collega’s, de rek die eruit is… Iedereen in de zorg herkent dit maar laat de patiënt niet in de steek en blijft 100% zorg verlenen.

‘De patiënt staat altijd centraal.’ Om dit vertrekpunt te waarborgen, is een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines een must. Het is daarmee van groot belang dat de zorgorganisatie oog en aandacht heeft voor de werkdruk en de problemen van de medewerkers. Een gezonde zorgmedewerker is belangrijk om de patiënt optimaal te kunnen verzorgen.

Hier stap ik graag in als coach. Ik weet: de beste zorg voor de patiënt betekent coaching voor het zorgpersoneel. Coaching op individuele- en op teambasis maakt situaties bespreekbaar en herstelt het begrip voor elkaar. De zorgmedewerker en het team kunnen met meer energie hun zorgtaken uitvoeren. Coaching levert een constructieve en structurele bijdrage aan het werkproces en werkgeluk.


Goed voor jezelf zorgen betekent dat je ook goed voor de ander kunt zorgen
Emotionele stabiliteit, gehoord en gezien worden en aandacht voor de menselijke maat, zijn kernbegrippen die tijdens de coachtrajecten aan bod komen. Natuurlijk kunnen ook specifieke vragen over zaken die spelen binnen een organisatie aandacht krijgen. Dit alles voor een 100% score zodat de patiënt te allen tijde centraal staat en optimale zorg ervaart!Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: