Introductie

“Mensen en organisaties helpen geeft mij enorm veel energie. In mijn rol als coach en mediator is mijn ervaring in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, het onderwijs en de topsport van grote waarde.”

Mediation

Waar mensen samenleven, wonen, werken of sporten kunnen conflicten ontstaan. Soms lukt het om conflicten op eigen kracht op te lossen, maar vaak ook niet. Uit de praktijk blijkt dat meningsverschillen en ergernissen kunnen uitgroeien tot intense onenigheid. Conflicten kunnen grote impact hebben op je leven en (werk)geluk. Het is mijn ervaring dat hoe eerder je een conflict aanpakt, hoe sneller de oplossing zich aandient. Als mediator stap ik graag vroeg in!

Op professionele wijze begeleid ik het mediationproces tot er een uitkomst ligt waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden. Het is een voorwaarde dat beide partijen bereid zijn toe te werken naar een oplossing die zich richt op de toekomst. In het hele proces blijf ik onafhankelijk en objectief.

Als mediator ben ik geregistreerd bij MfN, de Mediatorsfederatie Nederland. Ik werk volgens de gedragsregels van het MfN en val onder het klachtrecht en onafhankelijk tuchtrecht.


Links

De links waarachter 'PDF bestand' vermeld staat zijn directe downloads van het betreffende bestand.

mfnregister.nl

MfN-mediationreglement (NL) (PDF bestand)

Toelichting op MfN-mediationreglement (NL) (PDF bestand)

MfN-gedragsregels (NL) (PDF bestand)

Klachtenregeling voor de MfN-registermediator (PDF bestand)


Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: