Introductie

“Mensen en organisaties helpen geeft mij enorm veel energie. In mijn rol als coach en mediator is mijn ervaring in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, het onderwijs en de topsport van grote waarde.”

Mediation

Waar mensen samenleven, wonen, werken of sporten kunnen conflicten ontstaan. Deze conflicten oplossen lukt soms op eigen kracht, maar vaak ook niet. Uit de praktijk blijkt dat meningsverschillen en ergernissen kunnen leiden tot grote conflicten. Conflicten kunnen je leven gaan beheersen, hoe eerder je een conflict bij de kop pakt hoe sneller je kunt toewerken naar een oplossing voor alle partijen.

Een mediator is een professional die het conflictproces begeleid om te komen tot een oplossing voor betrokken partijen. De mediator is onafhankelijk in dit proces.

Bij mediation is het een voorwaarde dat beide partijen bereid zijn om toe te werken naar een oplossing gericht op de toekomst. Paul Van Gestel is als mediator geregistreerd bij MfN, de Mediatorsfederatie Nederland. Hij werkt volgens de gedragsregels van het MfN en valt onder het klachtrecht en onafhankelijk tuchtrecht.


Links

De links waarachter 'PDF bestand' vermeld staat zijn directe downloads van het betreffende bestand.

mfnregister.nl

MfN-mediationreglement (NL) (PDF bestand)

Toelichting op MfN-mediationreglement (NL) (PDF bestand)

MfN-gedragsregels (NL) (PDF bestand)

Klachtenregeling voor de MfN-registermediator (PDF bestand)


Wilt u meer weten over onze werkwijze neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

U kunt ook hieronder uw gegevens invullen, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

Naam:

E-mail:

Telefoon: