Wat is Neurofeedback?

“Neurofeedback traint het brein balans te zoeken. Hersengolven hervinden hun evenwicht waardoor je o.a. beter slaapt, beter kunt presteren en je minder zorgen maakt.”

Wat is Neurofeedback?
Neurofeedback is een leerproces waarbij het centrale zenuwstelsel door middel van feedback wordt geïnformeerd over de eigen actuele hersenactiviteit. De hersenen worden getraind om efficiënter te gaan functioneren. Je ontwikkelt een bewuster denkproces waardoor je verbeterkeuzes leert maken.

Van de professional in het bedrijfsleven en de topsport worden op het mentale vlak topprestaties gevraagd (Peak Performance*). Coaching met neurofeedbacktraining levert voor de professional een hoger rendement en een versneld verbetertraject met zichtbare resultaten op. Speerpunt hierin is het trainen van de hersenen, waardoor de professional onder hoge druk optimaal blijft functioneren zonder faalangst of spanning.

In de praktijk van Verbeter Presteren kijken we samen naar de mogelijkheden om een persoonlijk verbetertraject op te stellen.

*Peak Performance, onder hoge druk of stress optimaal blijven presteren.


Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: