Onderwijs

“Als leerling, leraar en staf, op school moet je je veilig voelen en gezien worden. Ik werk samen met Stichting Veilig Onderwijs om hieraan een bewuste bijdrage te leveren.”

Mediation in het onderwijs voor een veilige omgeving
Onderwijs en mediation passen goed bij elkaar. In het onderwijs kunnen conflicten ontstaan tussen collega’s, maar ook tussen leraar en leerling/ouders of tussen schoolleiding en ouders. Dit alles kan leiden tot vervelende, onwenselijke situaties waarbij het belang van het kind overschaduwd wordt. Mediation is sneller, goedkoper, effectiever en minder stressvol dan een juridische procedure.

De Stichting Veilig Onderwijs en ik werken samen om op de terreinen als beleid en mediation een bijdrage te leveren aan een veilige omgeving voor leerlingen en staf van de onderwijsorganisatie.

 “Op basis van mijn ervaring als docent en coach weet ik hoe het er in een school aan toegaat. En ik heb de kennis in het begeleiden van reorganisatie- en optimalisatieprocessen."

Klik hier om het bestand Met beleid te werk gaan, Paul van Gestel.pdf te downloaden.
In een serie gesprekken met beleidsmedewerkers van Stichting Veilig Onderwijs, werd ik geïnterviewd door Chris Reinders.


Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: