Sport en team-mediation

“Mediation zorgt dat de sport overwint en alle betrokkenen hun bijdrage blijven leveren. Ik zet graag mijn kennis en kunde in om optimale resultaten te behalen.”

Mediation in de sport
De sportwereld is gebaat bij mediation. Deze methode is sneller, goedkoper, effectiever en minder stressvol dan een juridische procedure. Sport en mediation passen zo goed bij elkaar dat het lijkt alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Vertrouwelijkheid kan in voorkomende gevallen een ingewikkelde factor zijn, maar dat mag op zichzelf geen beperkende factor worden.

Het is belangrijk dat er een omslag in de mentaliteit plaatsvindt in de benadering van conflicten. Het structureel gebruikmaken van een mediationclausule kan een essentiële rol spelen voor het succes van de mediation. Het ligt aan de partijen zelf om van de mediation een succes te maken. Eenmaal aan tafel hebben beide partijen al een grote voorsprong richting een oplossing gecreëerd. Een vroege voorsprong geeft vertrouwen en uitzicht op een gezamenlijk wenselijk resultaat.


Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: