Introductie

“Ik geloof in de combinatie van coaching en neurofeedbacktraining. Het beste uit jezelf halen vraagt om reflectie, heldere doelstellingen en training.”

Neurofeedback training & coaching
Mijn combinatie van coaching en neurofeedbacktraining is inzetbaar voor iedereen en uitermate geschikt voor de professional, de topsporter of de manager die onder hoge druk of stress optimaal moet presteren.

Door mijn ervaring binnen de topsport als trainer/coach en als manager in het bedrijfsleven weet ik hoe het is om te werken onder hoge druk. Als geen ander weet ik ook dat een persoonlijke coach voor het eigen verbeterproces onontbeerlijk is om optimaal te presteren.

Mentaal sterker worden, een hoger rendement behalen, tastbare resultaten bewerkstelligen, werken onder hoge druk zonder faalangst en/of spanning… Ik bied de mogelijkheid samen te kijken hoe je als professional bij de besten kunt horen. Mijn bedrijf heet niet voor niets Verbeter Presteren!

Voor het begeleiden van professionals die hun performance willen verbeteren, heb ik een wijze van coaching ontwikkeld op basis van zelfreflectie. Mijn visie sluit perfect aan bij de neurofeedbacktraining, training en coaching complementeren elkaar.
Deze no nonsense manier van reflectie daagt je uit een grotere mate van effectiviteit uit jezelf en je omgeving te halen. Confrontaties gaan we niet uit de weg, wie beter wil worden moet ook in de spiegel durven kijken.


Elk traject voor neurofeedbacktraining en coaching wordt op maat ontwikkeld:

  • Gezamenlijk stellen we de huidige situatie vast
  • We bepalen samen realistische en uitdagende doelen en resultaten


Het tijdspad en de wijze van trainen en coaching vindt in overleg plaats:

  • Coaching aansluitend aan de neurofeedbacktraining
  • Coaching op de plaats van uitvoering
  • Coaching op een andere frequentie en trainingstermijn


Op basis van (tussen)evaluaties worden doelen en resultaten bijgesteld of opnieuw vastgesteld. De training en coaching worden met een eindevaluatie afgesloten.


Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: