Referenties

Ervaringen delen, vind ik heel belangrijk. We leren van elkaar. Mijn klanten vertellen hier wat ik voor hen heb kunnen betekenen.
Heb je vragen of wil je zelf een referentie achterlaten, neem dan contact op.

Janneke

Hoi Paul,

Onbetaalbaar bedankt voor het geven van Neuro Feedback aan onze zoon. Wat een winst en vooruitgang. De Ritalin kan in de apotheek blijven!!!!!. Onbegrijpelijk dat dit niet officieel erkend wordt en voor vergoeding in aanmerking komt. Enorme sprongen gemaakt in erg korte tijd. Dankbaar en blij met de geboden therapie en de hoop voor de verdere positieve ontwikkeling van onze mooie zoon!

Groet, Janneke

Mascha van Lynden tot Oldenaller

Beste Paul,

Dank je wel voor je hulp bij het verwerken van een hoop ellende, en bedankt voor je eye-openers.

Je mag zijn wie je bent..ik zal het niet meer vergeten!

Groetjes, Mascha.

Harry

Beste Paul,

Einde 2011 ben ik naar je toegekomen omdat ik vaak niet de kracht en moed in mezelf kon vinden om de uitdagingen in het leven op een positieve manier tegemoet te treden. Na de intake en 2 Neurofeedback- en coachingsessies kwam er al het een en ander “los” . Aan de hand daarvan leek het jou effectiever om over te stappen van neurofeedback naar EMDR om zodoende een vroeger in mijn leven opgelopen angst te reduceren en te vervangen door kracht en moed. Tijdens de sessies heb ik je ervaren als een toegewijde, integere, volhardende en stimulerende man. Je hebt een luisterend oor en je gaat in de sessies door tot de onderste steen boven is. Als ik het goed heb bijgehouden, hebben we in totaal 9 sessies gehad. Het resultaat is dat ik veel meer kracht en moed in mezelf kan vinden om er positief tegenaan te gaan. Ik ben in het algemeen veel positiever geworden en als het toch een keer negatief is, kan ik daar veel sneller uitstappen.

Paul, hartelijk dank voor alles!

Harry

Joke Martodimedjo

Hallo Paul,

We willen je danken voor je begeleiding. Neurofeedback heeft mijn zoon goed gedaan. Hij kan zich veel beter concentreren. Mij werd altijd gevraagd hoe laat hij op bed ging, omdat hij de hele dag gaapte. Daar is nu zelden nog sprake van. Hij is beter uitgerust en slaapt rustiger. Wat ons het meest opviel na de neurefeedbacksessies was dat zijn Ik enorm is gegroeid. Hij komt veel meer voor zichzelf op. Op school gaat het ontzettend goed. Wat willen we nog meer dan een kind dat goed in z’n vel zit. We zijn blij dat we neurofeedback boven medicatie hebben verkozen. Bedankt voor alle steun.

Met vriendelijke groet

Joke

Truus

Fibromyalgie? niet meer dus!

Jarenlang heb ik er last van gehad. Het begon al rond mijn 20ste, altijd die jengelende pijn van gewricht naar gewricht, soms overal. Met een aantal keren per jaar flinke uitschieters, fibro-aanvallen zoals wij dat noemden. Dan lag ik dagen in bed met koorts, griepgevoel, en deed alles me zeer.

Dat alles is nu voorbij! Okay, gevoelig zijn mijn spieren nog wel, maar daar moet ik mee leven. Ik heb laatst tien kilometer gefietst (voor mijn doen is dat heel veel) zonder spierpijn.

We werden op vakantie in Marbella getroffen door extreem slecht weer met regen en lage temperaturen, maar ik had geen last.

Na een lichte tia, jaren geleden, kon ik soms moeilijk op woorden komen, ook heel simpele zoals 'bakker', 'tandarts' enz. Heel vervelend is dat. Maar ook dat probleem is opgelost, terwijl ik ook beter in staat ben mij te concentreren. Neurofeedback zal misschien geen wondermiddel zijn dat tegen alle ongemakken helpt, maar het heeft mij geweldig geholpen.

Met vijftien behandelingen was ik van mijn problemen verlost. En dat met sessies waarbij je alleen maar heerlijk in een relaxstoel hoeft te zitten, met een paar elektrodes op je hoofd en een muziekje erbij. Een wondertje toch?

Paul, (nog steeds) heel veel dank,

Truus