IFMS 360° in de zorg

“Geen tijdrovende vragenlijsten, de zorgspecialist is al druk genoeg. Met het IFMS 360° volgsysteem stel je snel en interactief een persoonlijk ontwikkel- en actieplan op, gericht op resultaat.”

Een nieuwe IFMS methode
Specialisten zijn te vergelijken met topsporters. Onder hoge druk moeten zij topprestaties leveren, waarbij de schijnwerpers voortdurend op hun gericht zijn. Specialisten zijn teamspelers en weten dat topprestaties alleen bereikt kunnen worden door samenwerking met anderen.

IFMS is een 360° feedback methode om het individueel presteren van de specialist zichtbaar te maken en biedt handvatten om deze prestaties te verbeteren.
Daar waar de meeste methodes tijdrovend en statisch zijn biedt het Specialistvolgsysteem de mogelijkheid om op een snelle, dynamische en interactieve manier de prestaties te monitoren en op grond van de ingekomen input van collega’s, medewerkers en patiënten een Persoonlijk Ontwikkel en Actie Plan (POP) op te stellen.
De snelheid van het verbetertraject bepaalt de specialist zelf evenals de controle hierop. Met behulp van bovengenoemde methode wordt het Persoonlijk Ontwikkel en Actieplan een onderdeel van de dagelijkse praktijk in plaats van een jaarlijks terugkerend ritueel.

Kijk voor meer informatie op specialistvolgsysteem.nl

Ook specialisten proberen zich net als topsporters steeds te verbeteren.
Klik hier om het bestand IFMS Interne WZA.pdf te downloaden.
Interview met R.K. Gonera internist-endocrinoloog, Wilhelmina Ziekenhuis, Assen


Wilt u meer weten over onze werkwijze neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

U kunt ook hieronder uw gegevens invullen, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

Naam:

E-mail:

Telefoon: