IFMS 360° in de zorg

“Geen tijdrovende vragenlijsten, de zorgspecialist is al druk genoeg. Met het IFMS 360° volgsysteem stel je snel en interactief een persoonlijk ontwikkel- en actieplan op, gericht op resultaat.”

Een nieuwe IFMS methode
Specialisten en topsporters hebben veel gemeen. Onder hoge druk en vol in de schijnwerpers moeten zij elke dag topprestaties leveren. Specialisten zijn teamspelers en weten dat topprestaties alleen bereikt kunnen worden door samenwerking met anderen.

IFMS (Individueel Functioneren Medisch Specialisten) is een 360° feedback methode die het individueel presteren van de specialist zichtbaar maakt en concrete handvatten biedt om prestaties te verbeteren. Op organisatie- en individueel niveau kan ik ervoor zorgen dat het volgsysteem optimaal wordt ingericht en ingeschakeld, gericht op actie en resultaat.


Snel, dynamisch en interactief
In tegenstelling tot tijdrovende en statische methodes biedt dit systeem de mogelijkheid om prestaties te monitoren en met de input van collega’s, medewerkers en patiënten een Persoonlijk Ontwikkel en Actie Plan (POP) op te stellen. Het tempo van het verbetertraject bepaal je zelf, evenals de controle hierop. Met behulp van deze snelle en interactieve methode wordt het Persoonlijk Ontwikkel en Actieplan een onderdeel van de dagelijkse praktijk in plaats van een jaarlijks terugkerend ritueel.

Wil je meer weten over het IFMS 360° volgsysteem neem dan contact op.

Ook specialisten proberen zich net als topsporters steeds te verbeteren.
Klik hier om het bestand IFMS Interne WZA.pdf te downloaden.
Interview met R.K. Gonera internist-endocrinoloog, Wilhelmina Ziekenhuis, Assen


Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: