Zorg

“Een efficiënte zorgorganisatie kan niet zonder mediation. Mijn ervaring is dat het vroeg hanteren van een mediationclausule succesvol en tijdbesparend kan zijn.”

Conflicten in de zorg

Wanneer door conflicten binnen de zorgorganisatie de patiënt niet meer centraal staat, is het belangrijk pas op de plaats te maken en de hulp van de mediator in te roepen.
De zorgwereld is gebaat bij mediation. Zoals bekend is deze methode sneller, goedkoper, effectiever en minder stressvol dan een juridische procedure. Zorg en mediation passen zeer goed bij elkaar, met vertrouwelijkheid, aandacht en deskundigheid als kernwoorden.

Ik draag graag bij aan een omslag in de mentaliteit om conflicten in een vroeg stadium aan te pakken. Het structureel gebruikmaken van een mediationclausule kan een essentiële rol spelen voor het succes van de mediation. Eenmaal aan tafel hebben beide partijen al een grote voorsprong richting een oplossing gecreëerd. Een vroege voorsprong geeft vertrouwen en uitzicht op een gezamenlijk wenselijk resultaat.


Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: