Introductie

“Ik ga op zoek naar de kracht, het doel én het mentale talent in jou om zelf richting te ontwikkelen en situaties aan te pakken.”

Coaching & counseling
Word je meegevoerd in een emotionele achtbaan?
Zit je vast in een lastige situatie en voel je je machteloos?
Wil je graag problemen achter je laten maar weet je niet hoe?
Er zijn heel veel situaties denkbaar waarin het fijn is als je gehoor vindt en emoties en gevoelens kunt delen. Om vervolgens er wat aan te doen! Door te investeren in jezelf; problemen concreet aan te pakken, emoties een plek te geven, sterker te worden en zo opnieuw het stuur in eigen hand te nemen.

Als coach ga ik dit pad graag met je op. Eerlijk en oprecht maak ik samen met jou de situatie en de pijn helder en ga ik op zoek naar passende tips, adviezen, reflectie en verbeteracties die je helpen zelf richting te ontwikkelen en te leren bijsturen. We ontdekken je persoonlijke flexibiliteit, mentale talent en (veer)kracht. Op naar een florerende ‘Ik’ BV!
Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: