Referenties

Ervaringen delen, vind ik heel belangrijk. We leren van elkaar. Mijn klanten vertellen hier wat ik voor hen heb kunnen betekenen.
Heb je vragen of wil je zelf een referentie achterlaten, neem dan contact op.

Familie Kolder

Voor onze ( rolstoelgebonden )dochter van 16 jaar met PDD- Nos heeft neurofeedback zeker geholpen.

Na zo'n 10 sessies merkten we dat ze anderen vragen ging stellen.Voor die tijd gaf ze eigenlijk alleen maar antwoorden op vragen van anderen. Ze wist nooit wat ze moest vragen en vond dat eng.Nu zien we dat ze zelfs vreemden vraagt haar te helpen!Eerder gingen dingen die ze zelf niet kon, gewoon niet door omdat ze niet durfde om hulp te vragen,nu doet ze het wel!

We zijn blij met deze verandering!

Familie Kolder uit Annen

T.

Ik voel me door die training helemaal top!

Eerst had ik veel nachtmerries maar na die 5 sessie's was het alsof er een rugzak van mijn rug afviel. Savond's moest ik voor het slapen gaan huilen maar ik heb nu geen nachtmerries meer en slaap heel goed!

Bedankt Paul!

Lout

5 sessies EMDR heeft onze relatie gered. Jarenlang worstelde mijn vrouw met lichamelijke klachten en leed ze onder een duidelijk aanwezige maar niet goed aanwijsbare traumatische beleving. Het heeft onze relatie steeds leger en afstandelijker gemaakt. De passie ebde langzaam weg en ervoor in de plaats kwam een steeds zakelijker relatie waarbij er geen ruimte meer leek voor elkaar echt liefhebben en van elkaar genieten. Alles heeft zij geprobeerd, noem een therapie of een behandeling en ze heeft zich er aan overgegeven. De klachten bleven echter en moedeloosheid en gelatenheid leek over ons neer te dalen. Ik voelde me steeds eenzamer in mijn eigen huis en zocht op een verkeerde manier een uitweg van mijn eigen frustraties. We hebben regelmatig gestreden vanuit onze beider frustraties, er leek geen weg meer naar een liefdevolle relatie waarin we echt onze gevoelens konden delen; na de eerste sessies EMDR kwam er direct een kentering. We konden direct meer respect voor elkaar opbrengen, er ontstond ruimte voor gelijkwaardigheid en nu, na 5 sessies, is er ineens weer het gevoel dat we het ware leven met veel liefde in alle openheid met elkaar kunnen delen. Maar wat heeft mijn vrouw er hard voor moeten werken. Ik ben er van overtuigd dat ze binnen de EMDR sessies bij Paul absolute veiligheid heeft ervaren waardoor ze voor het eerst zich volledig open heeft kunnen opstellen en haar diepste trauma’s heeft leren aanzien. Deze heeft ze nu definitief weg kunnen zetten. Ik buig diep voor haar moed en haar uithoudingsvermogen. En ik dank Paul. Nu kan ik beter begrijpen waar haar pijn door veroorzaakt werd. Voor mijn eigen geduld wordt ik nu rijkelijk beloond. We zijn echt gelukkig.

Annemieke

Tja, wat zet je in het gastenboek van een man die je hele leven op de kop heeft gezet? Toen ik begon aan de NFB-training had ik er niet heel veel vertrouwen in, ik had immers al zoveel geprobeerd... Maar al vanaf de eerste sessie merkte ik positieve veranderingen. Ik ben beter gaan slapen, vrolijker, praat makkelijker en voel me prima. De laatste sessie is nu al bijna 5 maanden geleden, maar het gaat nog steeds prima met me. Op dit moment weet ik niet meer te zeggen dan: Paul bedankt!!!! Groeten Annemieke

Annemieke

Gerrie

Paul,

Bij deze wil ik je heel erg bedanken dat je met jouw inzet en neurofeedback mijn man van de antidepressiva hebt gekregen, nadat hij een half jaar opgenomen is geweest en anderhalf jaar aan de medicijnen.

Ik zie de toekomst weer met vertrouwen tegemoet.