Referenties

Lees ook de uitgebreide referenties.

Wilt u een referentie achterlaten stuur ons dan een e-mail.

Anoniem

Het gaat heel goed met onze dochter van 11 sinds de neuro-feedback. Ze geeft aan dat ze zich tegenwoordig beter kan concentreren dan bv. een jaar geleden. Ze is nu ook zekerder van zichzelf. Ze zag eerst nog wat op tegen de stap naar het voortgezet onderwijs, ze had altijd moeite met veranderingen, maar nu heeft ze echt zin om daar te gaan beginnen. Vorige week kwam ze thuis met een prachtige CITO score waar ze havo/vwo niveau op had gescoord, een flinke stap na het advies van VMBO-TL. Het is uiteraard moeilijk om het rechtstreeks aan de neuro-feedback toe te schrijven aangezien ze op deze leeftijd ook hard groeien en ontwikkelen en ze heeft er ook hard aan gewerkt. Toch heeft ze zo´n sprong gemaakt dat wij denken dat de neuro-feedback toch ook echt effect heeft gehad

Shakira Williams

Mijn naam is Shakira Williams en ik ben 20 jaar. Graag wil ik met jullie mijn goede ervaring van de behandeling delen. Ik had van alles al geprobeerd wat nooit tot de oplossing leidde en ging er daarom vanuit dat dit de zoveelste mislukte poging zou zijn, ik was ook absoluut niet enthousiast voordat ik er heen ging. Tijdens de eerste afspraak zette Paul mij gelijk al aan het denken en kwamen we samen tot conclusies die mijn probleem konden aanpakken, het ging erg goed en was verbaasd over de vooruitgang, zelfs zo erg dat ik dacht : Nou zal dit wel echt werken, na de behandeling ging ik weer na huis en merkte ik allerlei dingen op die vooruitgang boekte. Ook nu dacht ik ja misschien werkt het tijdelijk, de keer erna ging het weer heel goed en begon ik goede hoop te krijgen. Na de 3de afspraak boekte ik geen vooruitgang en dacht ik even ohnee is alles dan voor niks geweest, Paul vertelde mij juist dat dit goed was en het erbij hoorde om erna 10 stappen verder te zijn. Ik moest nou eenmaal bij dit punt komen om het achter me te kunnen laten. Vol zelfvertrouwen ging ik terug en tot mijn verbazing was het weg, het was zo ongelofelijk dat ik het bij het schrijven van deze tekst het nog niet echt kan bevatten. Ik ben na 10 jaar lang intensief bezig met therapie in een zo korte tijd van mijn angst afgeholpen. Ik ben Paul ontzettend dankbaar omdat ik weer mijn eigen leven kan leiden en vol zelfvertrouwen en positieve energie in het leven sta. De samenwerking met Paul was goed vanwege de manier van omgang, hij luistert goed en neemt je probleem heel serieus. Ontzettend geholpen ben ik en kan het soms nog niet helemaal bevatten. Paul ontzettend bedankt voor jouw hulp en tijd!!

Annemerie van Loon

Onze dochter gebruikte al jaren medicatie voor ADHD, en wij wilden heel graag dat ze kon stoppen met deze medicatie.
Via iemand bij ons uit het dorp werden wij getipt om eens te gaan kijken of neurofeedbacktraining iets voor haar zou zijn. En zo kwamen wij bij Paul terecht.
Je zag gelijk na een aantal behandelingen resultaat. De therapie vond onze dochter geweldig om heen te gaan.
Paul heel erg bedankt voor alles, we zijn zo blij dat onze dochter nu zonder medicatie kan functioneren.
Wij kunnen iedereen aanraden om dit te proberen.

Bianca

In februari begonnen met neurofeedback bij onze oudste zoon Rick. Hij zat toen al 3.5jr aan de medicijnen en was opstandig dwars ongeconcentreerd, rusteloos en slecht eten en slapen. Ik wist me geen raad.. Bij toeval bij Paul terecht gekomen en intake gehad wat een en ander inhield.. We zijn direct begonnen met de behandeling, na een paar x zag ik al resultaat in positieve zin. Onze zoon is opener, eet en slaapt weer hij is gelukkiger, concentratie is zeer vooruit gegaan, hij is gehalveerd met de medicijnen en int weekend en vakanties kan hij zonder. nog een paar x behandeling en dan kan hij zonder de medicijnen... Als ouders zijn we goed geholpen met tips en Paul is ook bij de leraar geweest om een en ander toe te lichten..... Als ik dit niet was tegengekomen dan zaten we nog in een cirkel waar we niet uitkwamen en vastliepen met hulp... onze dank

Janneke

Hoi Paul,

Onbetaalbaar bedankt voor het geven van Neuro Feedback aan onze zoon. Wat een winst en vooruitgang. de Ritalin kan in de aphotheek blijven!!!!!. Onbegrijpelijk dat dit niet officieel erkend wordt en voor vergoeding in aanmerking komt. Enorme sprongen gemaakt in erg korte tijd. Dankbaar en blij met de geboden therapie en de hoop voor de verdere positieve ontwikkeling van onze mooie zoon!

Groet, Janneke

Mascha van Lynden tot Oldenaller

Beste Paul,

Dank je wel voor je hulp bij het verwerken van een hoop ellende, en bedankt voor je eye-openers.
Je mag zijn wie je bent..ik zal het niet meer vergeten!

Groetjes, Mascha.

Harry

Beste Paul,

Einde 2011 ben ik naar je toegekomen omdat ik vaak niet de kracht en moed in mezelf kon vinden om de uitdagingen in het leven op een positieve manier tegemoet te treden. Na de intake en 2 Neurofeedback- en coachingsessies kwam er al het een en ander “los” . Aan de hand daarvan leek het jou effectiever om over te stappen van neurofeedback naar EMDR om zodoende een vroeger in mijn leven opgelopen angst te reduceren en te vervangen door kracht en moed. Tijdens de sessies heb ik je ervaren als een toegewijde, integere, volhardende en stimulerende man. Je hebt een luisterend oor en je gaat in de sessies door tot de onderste steen boven is. Als ik het goed heb bijgehouden, hebben we in totaal 9 sessies gehad. Het resultaat is dat ik veel meer kracht en moed in mezelf kan vinden om er positief tegenaan te gaan. Ik ben in het algemeen veel positiever geworden en als het toch een keer negatief is, kan ik daar veel sneller uitstappen.
Paul, hartelijk dank voor alles!

Harry

Joke Martodimedjo

Hallo Paul,

We willen je danken voor je begeleiding. Neurofeedback heeft mijn zoon goed gedaan. Hij kan zich veel beter concentreren. Mij werd altijd gevraagd hoe laat hij op bed ging, omdat hij de hele dag gaapte. Daar is nu zelden nog sprake van. Hij is beter uitgerust en slaapt rustiger. Wat ons het meest opviel na de neurefeedbacksessies was dat zijn Ik enorm is gegroeid. Hij komt veel meer voor zichzelf op. Op school gaat het ontzettend goed. Wat willen we nog meer dan een kind dat goed in z’n vel zit. We zijn blij dat we neurofeedback boven medicatie hebben verkozen. Bedankt voor alle steun.

Met vriendelijke groet

Joke

Truus

Fibromyalgie? niet meer dus!

Jarenlang heb ik er last van gehad. Het begon al rond mijn 20ste, altijd die jengelende pijn van gewricht naar gewricht, soms overal. Met een aantal keren per jaar flinke uitschieters, fibro-aanvallen zoals wij dat noemden. Dan lag ik dagen in bed met koorts, griepgevoel, en deed alles me zeer.
Dat alles is nu voorbij! Okay, gevoelig zijn mijn spieren nog wel, maar daar moet ik mee leven. Ik heb laatst tien kilometer gefietst (voor mijn doen is dat heel veel) zonder spierpijn.
We werden op vakantie in Marbella getroffen door extreem slecht weer met regen en lage temperaturen, maar ik had geen last.
Na een lichte tia, jaren geleden, kon ik soms moeilijk op woorden komen, ook heel simpele zoals 'bakker', 'tandarts' enz. Heel vervelend is dat. Maar ook dat probleem is opgelost, terwijl ik ook beter in staat ben mij te concentreren. Neurofeedback zal misschien geen wondermiddel zijn dat tegen alle ongemakken helpt, maar het heeft mij geweldig geholpen.

Met vijftien behandelingen was ik van mijn problemen verlost. En dat met sessies waarbij je alleen maar heerlijk in een relaxstoel hoeft te zitten, met een paar elektrodes op je hoofd en een muziekje erbij. Een wondertje toch?

Paul, (nog steeds) heel veel dank,

Truus

familie Kolder

Voor onze ( rolstoelgebonden )dochter van 16 jaar met PDD- Nos heeft neurofeedback zeker geholpen.
Na zo'n 10 sessies merkten we dat ze anderen vragen ging stellen.Voor die tijd gaf ze eigenlijk alleen maar antwoorden op vragen van anderen. Ze wist nooit wat ze moest vragen en vond dat eng.Nu zien we dat ze zelfs vreemden vraagt haar te helpen!Eerder gingen dingen die ze zelf niet kon, gewoon niet door omdat ze niet durfde om hulp te vragen,nu doet ze het wel!
We zijn blij met deze verandering!
Familie Kolder uit Annen