Wat is er aan de hand, waar wil je naar toe en waarom?

Ik ben Paul Van Gestel, therapeut, mediator, trainer en coach voor iedereen die op mentaal vlak ondersteuning nodig heeft.
Mijn bedrijf Verbeter Presteren bestaat sinds 2006. Ik heb al veel mensen mogen helpen bij hun zoektocht naar persoonlijk geluk en professionele ontwikkeling, daarbij gebruik ik tools als EMDR, mediation, neurofeedbacktraining en coaching & counseling.

Mijn aanpak?
Ik heb geen vastomlijnd vragenpatroon of aanpak, elk mens, situatie en organisatie is immers uniek. In een veilige omgeving kijk, luister en onderzoek ik, neem ruim de tijd voor elk gesprek. Daarbij probeer ik ook, als het past, wat humor op te zoeken.

Soms is er meer nodig dan gesprekken alleen. Ik bundel jarenlange ervaring en never ending scholing in mijn toolbox. EMDR en neurofeedback bijvoorbeeld kunnen van grote waarde zijn bij het oplossen van trauma’s en verdriet.

Lees hier meer over mij en mijn praktijk

*Ik ben werkzaam in de sectoren bedrijfsleven, zorg, onderwijs en sport.

** Werk vanuit mijn praktijk in Gees, op locatie en ook online.

***Ik ben aangesloten bij het CAT, de beroepsvereniging voor alternatieve therapeuten, en erkend als alternatieve therapeut door het Collectief Alternatieve Therapeuten.