Lees hier meer over Paul

Verbeteren wat je al doet of wilt bereiken.
Het gesprek aangaan en respectvol, in openheid met elkaar communiceren.
Stappen durven zetten om problemen echt aan te pakken.

Werkelijk iedereen komt in het leven situaties tegen waarbij je wel een coach of mediator kunt gebruiken. Ik help je hier graag bij! Mensen trainen en begeleiden om het beste uit zichzelf te halen, dit zit in mijn dna. Verbinding, verandering, begrip, groei… ik draag graag bij aan je persoonlijke ontwikkeling en (werk)geluk. Ik sta kort stil bij wat er mis is en focus me vervolgens op de oplossing!

Elke ontmoeting is een nieuw pad dat we samen bewandelen. De ‘IK bv’, je eigen persoonlijke ontwikkeling, staat altijd centraal. Wat is er aan de hand, waar wil je naar toe, welke stappen wil je maken en waarom, waar stop je energie in? De grootste kracht van mijn praktijk is dat ik de ander het stuurwiel geef. Ik bepaal niet welke kant je op moet gaan, maar help inzichten te verwerven waardoor je sterk en bewust in actie kunt komen.

Mediation, coaching of training, ik wil het beste leveren. Mensen mogen van mij verwachten dat ik het uiterste geef. Dat doe ik. Altijd. Ik heb geen vastomlijnd vragenpatroon of aanpak, elk mens, situatie en organisatie is immers uniek. In een veilige omgeving kijk, luister en onderzoek ik, neem ruim de tijd voor elk gesprek. Daarbij probeer ik ook, als het past, wat humor op te zoeken. Soms is er meer nodig dan gesprekken alleen. Ik bundel jarenlange ervaring en never ending scholing in mijn toolbox. EMDR en neurofeedback bijvoorbeeld kunnen van grote waarde zijn bij het oplossen van trauma’s en verdriet.

Belangrijk bij een mediation-, counseling of coachingstraject? Niet wachten! Daar wordt de situatie nooit beter op. Schakel op tijd hulp in. Echt, het is mijn ervaring dat escalatie vaak kan worden voorkomen. Als er weer communicatie mogelijk is of je uit een routine van gedachten en/of problemen kunt springen, kun je verder. Op naar een gelukkig en vrij leven!