"Verbeteren wat je al doet of wilt bereiken."

Met Verbeter Presteren, op weg naar succes!

Elke ontmoeting is een nieuw pad dat we samen bewandelen. De ‘IK bv’, je eigen persoonlijke ontwikkeling, staat altijd centraal. Wat is er aan de hand, waar wil je naar toe, welke stappen wil je maken en waarom, waar stop je energie in? De grootste kracht van mijn praktijk is dat ik de ander het stuurwiel geef. Ik bepaal niet welke kant je op moet gaan, maar help inzichten te verwerven waardoor je sterk en bewust in actie kunt komen.

Na een carrière als trainer, manager en coach in het bedrijfsleven en de topsport heb ik sinds 2006 een praktijk aan huis voor mediation, coaching en training. Je bent hier altijd welkom en natuurlijk zijn er ook afspraken online en op locatie mogelijk.

Lees hier meer over mij op Verbeterpresteren.nl

Heb je een vraag of wil je meer weten: stuur een e-mail, gewoon even bellen kan natuurlijk ook.