Wat is Neurofeedback?

Neurofeedback is een leerproces waarbij het centrale zenuwstelsel door middel van feedback wordt geïnformeerd over de eigen actuele hersenactiviteit. De hersenen worden getraind om efficiënter te gaan functioneren.

Neurofeedback training levert voor diverse klachten op gebied van welzijn van de mens een verbetering op, waarbij het centrale zenuwstelsel het middelpunt van de oplossing is.

Binnen de coaching wordt u aan het denken gezet middels reflectietechnieken. Hierdoor ontwikkelt u een bewuster denkproces, waardoor u zelf verbeterkeuzes leert maken.

Van de professional in het bedrijfsleven en de topsport worden op het mentale vlak topprestaties gevraagd (peak performance). Coaching met neurofeedback training levert voor de professional een hoger rendement en een versneld verbetertraject met zichtbare resultaten op. Speerpunten hierin zijn het trainen van de hersenen, waardoor de professional onder hoge druk optimaal blijft functioneren zonder faalangst c.q. te veel spanning.

Verbeter Presteren wil samen met u de mogelijkheden bekijken om voor u een persoonlijk verbetertraject op te stellen.

* Peak Performance, onder hoge druk of stress optimaal blijven presteren. Denk aan een strafschop in een finale.Wilt u meer weten over onze werkwijze neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.