De ervaring van Patrick Jordaan in mijn praktijk!

Patrick Jordaan is keeperstrainer bij het NHV en maakt ook als clubtrainer bij Foreholte mooie stappen in zijn persoonlijke ontwikkeling.
Ik coach Patrick sinds 2017. We zijn het coachtraject gestart op Papendal, de laatste tijd voeren we de gesprekken vooral online. Patrick bereid onze afspraken goed voor. De basis en leidraad voor opnieuw een interessant gesprek zijn de door hem vooraf gestuurde vragen.
Patrick laat zien dat hij zich blijft ontwikkelen en er voor de sporters wil en kan zijn om hen beter/sterker te maken. Mentale begeleiding is hierbij voor hem heel belangrijk.

'De reden dat ik contact met Paul heb gezocht is dat ik vanuit onze samenwerking belangrijke levenslessen heb opgepikt voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Wat ik bijzonder vind is dat Paul een visie heeft die zich richt op het individu, en tools en lessen biedt om zelf tot bepaalde inzichten te komen.

Ik kan de online sessies met Paul het beste omschrijven als heel vloeiend, authentiek en intuïtief. Hij straalt kalmte, interesse en enthousiasme uit. De gesprekken zijn zoveel mogelijk in het nu, van mens tot mens. Ik ervaar ze als heel prettig. Dat ik dit zo voel geeft mij genoeg zelfvertrouwen om mijzelf te kunnen zijn en hier niet over hoef te twijfelen tijdens het gesprek. Het geeft mij de ruimte om daadwerkelijk in gesprek te komen.

De gesprekken zijn persoonlijk, heel intuïtief en lopen eigenlijk vanzelf. Ik heb tijdens een sessie weinig tot geen besef van tijd, anderhalf uur is zo voorbij. Het is voor mij een prettige manier van communiceren.

Het coachingstraject biedt mij persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. De combinatie van alle factoren maakt mij tot wie ik nu ben, waar ik nu sta en in wie ik in de toekomst kan gaan worden.'
–Patrick


*Meer referenties en informatie over mij en mijn werkwijze vind je op Verbeterpresteren.nl

**Neem contact op als je ook gebruik wilt maken van mijn expertise en een coachtraject wilt starten.

***Ik ben werkzaam in de sectoren bedrijfsleven, zorg, onderwijs en sport.

** Werk vanuit mijn praktijk in Gees, op locatie en ook online.