‘Verbeter presteren betekent niet altijd MEER en nog BETER, dat zou je bijna als een last en ongewenste druk kunnen voelen’.
Verbeter presteren is OOK dat je door juiste coaching en begeleiding je leert reflecteren op je eigen handelen en processen, en ook op specifieke eigenschappen.

Mijn ervaring is dat mensen vaak in een veilige cirkel van vaste gewoontes acteren terwijl de wereld om hen heen verandert.
Daarom is het soms goed uit je comfortzone te stappen en open te staan voor hulp bij het ontdekken van kansen en mogelijkheden die al latent aanwezig zijn.

Als coach ga ik dit pad graag met je op
Ik heb al veel mensen mogen helpen bij hun zoektocht naar persoonlijk geluk en professionele ontwikkeling.
Eerlijk en oprecht maak ik samen met jou de situatie helder. Ik bepaal niet welke kant je op moet gaan, maar help inzichten te verwerven waardoor je sterk en bewust in actie kunt komen.
Tijdens het coachtraject krijg je tools, tips en adviezen aangeboden en leer je op een nieuwe manier naar jezelf en anderen te kijken. Ook zullen we je persoonlijke flexibiliteit, mentale talent en (veer)kracht ontdekken. Door nieuwe inzichten zal de zoektocht je een positiever gevoel opleveren.

*Wil je gebruik maken van mijn expertise en een coachtraject starten, neem contact op.

**Ik ben werkzaam in de sectoren bedrijfsleven, zorg, onderwijs en sport.

*** Werk vanuit mijn praktijk in Gees, op locatie en ook online.