Uw trainer coach

Paul van Gestel is sinds 2006 de drijvende kracht achter Verbeter Presteren. Hij geeft training & advies op maat aan iedereen die ondersteuning vraagt op het persoonlijke en mentale vlak en is gespecialiseerd in het begeleiden van (top)talenten in de sport en managers uit het bedrijfslevenPaul van Gestel is een trainer/coach die met overtuigende commitment en inspiratie zijn klant centraal heeft staan. Met meer dan 30 jaar topsportervaring en 20 jaar ABNAMRO ICT ervaring staan de functies als trainer/coach, project-, veranderings- en portfoliomanager centraal in zijn loopbaan.Persoonskenmerken: Gericht op verbeteringen, de mens staat centraal, groot empatisch vermogen, energiek, concreet, kritisch, creatief, communicatief sterk, resultaatgericht en volhardend.

Persoonlijke professionele ervaring met
• Mentale training en coaching van topsporters en trainers
• Behandeling psychotrauma met EMDR en C.G.T.
• Begeleiden van reorganisatieprocessen
• Coachen en begeleiden van High-potentials
• Beschrijven, uitwerken en implementeren van competentiemanagement
• ICT development, maintenance en projectmanagement
• Managen van diverse implementaties van beheer en project optimalisatieprocessen en kwaliteitssystemen

Verbeter Presteren maakt gebruik van de technieken Neurofeedbacktraining en coaching, EMDR en (cognitieve) gedragstherapie, kortweg C.G.T. en exposure volgens Gersons en Carlier.

EMDR en (cognitieve) gedragstherapie (C.G.T.) zet Verbeter Presteren in als technieken t.b.v. behandeling van psychotrauma (PTSS)

Neurofeedback training & coaching, waarbij specifiek de hersenen getraind worden op het leveren van betere prestaties, levert een structurele verbetering op voor het welzijn en de mentale ontwikkeling van het individu!

Verbeter Presteren onderscheidt zich in de markt door optimaal gebruik te maken van een combinatie van verschillende behandelmethodes. Daarnaast is het talentontwikkelingsgereedschap www.talentvolgsysteem.nl een unieke tool op maat ter ondersteuning van het reflecterend leren.

Als specialist staat Verbeter Presteren voor: open en constante communicatie, efficiënte aanpak én betrouwbare service.Wilt u meer weten over onze werkwijze neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.