Spacer

“Wat kan ik doen om jou te helpen?”

Welkom! Ik ben Paul Van Gestel, mediator, trainer en coach voor iedereen die op mentaal vlak ondersteuning nodig heeft. Mijn bedrijf Verbeter Presteren bestaat sinds 2006. Ik heb al veel mensen mogen helpen bij hun zoektocht naar persoonlijk geluk en professionele ontwikkeling, daarbij gebruik ik tools als mediation, EMDR, neurofeedback en coaching & counseling. Mijn aanpak? Ik sta kort stil bij wat er mis is en focus me vervolgens op de oplossing. Je kunt van mij heldere communicatie, commitment en inspiratie verwachten, aan de slag!

Lees hier meer over Paul.

Bedrijfsleven

Zorg

Onderwijs

Sport

Waar mensen samenleven, wonen of werken kunnen conflicten ontstaan. Deze conflicten worden vaak op eigen kracht opgelost, maar er zijn situaties waarin dat niet meer lukt. In die gevallen kan ik een zinvolle bijdrage leveren. Als MfN geregistreerd mediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van conflicten tussen personen/partijen binnen het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de sport.

Delen brengt verder

Mijn ervaringsportefeuille is gevuld met:

  • Mensen die beter willen presteren, op zoek zijn naar balans, persoonlijke- en/of professionele groei

  • Artsen en zorgpersoneel en hun samenwerking

  • Sporters en teams die vastlopen in hun presteren

  • Volwassenen en jongvolwassenen voor persoonlijke begeleiding

  • Mensen die ondersteuning willen op mentaal vlak

Vele jaren ervaring en uitgebreide scholing zorgen ervoor dat ik doeltreffende, persoonlijke begeleiding kan bieden bij traumabehandeling. Trauma’s, verdriet, stress, burn-out en concentratieproblemen vragen om maatwerk, elk verhaal is uniek. Om tot gerichte oplossingen te komen, zet ik EMDR en neurofeedback in naast coaching en training.

Individueel, in een groep of aan een team, ik verzorg regelmatig trainingen en geef advies in de sportwereld, het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorgsector. Hierbij ligt de focus op:

"Het coachingstraject heeft mij persoonlijke ontwikkeling opgeleverd in de breedste zin van het woord. De combinatie van alle factoren maakt mij tot wie ik nu ben, waar ik nu sta en in wie ik in de toekomst kan gaan worden". -Patrick Jordaan

Lees hier Patrick's volledige review en nog meer ervaringen...





Wil je meer informatie over mijn werkwijze of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook hieronder je gegevens invullen, ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Naam:

E-mail:

Telefoon: